top of page
Logotyp_vit_utan.png

TJÄNSTER

Vi är proffs på att underlätta för skogsbrukare. Slipa kedjor, renovera svärd och tillhandahålla kunskap till dig som vill köpa nytt. Vi erbjuder till och med hämt- & lämna-service.
KEDJESLIPNING
GörlundaSliperi-1.jpg

I vår skogstjänst har vi helautomatisk slipning av kedjor. All slipning sker i moderna, helautomatiska slipmaskiner av högsta kvalitet och vi lämnar ALLTID ETT FAST PRIS.

 

Vi servar skogsentreprenörer i hela Sverige. Vi har hämtning av maskinkedjor för slipning inom vissa regioner och övriga kunder fraktar till oss med ett fraktbolag – vi står för frakt-kostnaderna. Efter slipning returneras kedjorna till kund med egen bil eller fraktbolag.

SVÄRDSERVICE
GörlundaSliperi-18.jpg

Vi rätar ut era problem!

De flesta maskinsvärd kan renoveras och återanvändas. Vi renoverar maskinsvärd av alla fabrikat som förekommer på marknaden. Efter uppriktning följer svetsning och slipning av bommar

och topp.

Sliperiet renoverar även maskinsvärd till skördare åt våra kunder. Dessa fraktas

på samma sätt

som maskinkedjorna.

NY UTRUSTNING
GörlundaSliperi-12.jpg

Om du är osäker på vad du ska ha eller vill uppgradera din utrustning kan vi hjälpa till. Med en lång och bred erfarenhet kan du känna dig trygg och vi säljer idag nya kedjor, svärd och annat skogstillbehör till kunder över hela Sverige.

Vi jobbar i synnerhet med

Oregon och Iggesund, men har kunskap om utrustning från samtliga tillverkare.

bottom of page